Smart File Advisor – Afla cu ce program poti deschide fisierele necunoscute

Mai mult ca sigur ati intalnit anumite tipuri de fisiere pe care nu stiati cu ce program le puteti deschide deoarece nu erau asociate cu nici o aplicatie instalata pe calculatorul dvs. Printre cele mai intalnite sunt fisierele create cu ajutorul suitei Microsoft Office. Pentru a identifica fisierul a fost nevoie sa cautati pe internet informatii despre formatul respectiv.
Microsoft a inclus in sistemul de operare windows un mod de cautare pentru acest tip de fisiere, dar de cele mai multe ori nu ofera o solutie potrivita.
Aplicatia Smart File Advisor este o alternativa gratuita solutiei oferite de Microsoft. Programul ruleaza automat cand un fisier incercati sa rulati un fisier care nu e asociat cu un program din calculator si va ofera posibilitatea sa cautati intr-o baza de date programul asociat fisierului.
Smart File Advisor Afla cu ce program poti deschide fisierele 2 Smart File Advisor   Afla cu ce program poti deschide fisierele necunoscute
Daca nu doriti sa instalati aplicatia puteti oricand sa accesati site-ul producatorului si sa cautati online programul asociat fisierului respectiv.
Smart File Advisor Afla cu ce program poti deschide fisierele 3 Smart File Advisor   Afla cu ce program poti deschide fisierele necunoscute
Puteti descarca programul de pe site-ul producatorului. Aplicatia este compatibila cu toate versiunile de Windows pe 32 si 64 de biti.
[sursa]

Comentarii